lauantai 4. heinäkuuta 2009

Pour Some Sugar On Me

Jokaisella on idoleita. Ei, en tarkoita American Idoleita. Ihmisiä, joita voisi katsoa tai ihailla vaikka tuntikausia pelkäämättä seksuaalisuutensa puolesta vaikka olisivatkin samaa sukupuolta. Joku vinkuu varmaan tähän väliin, että Äiti Teresa tai jotain yhtä tekopyhää.

Itse rakastan tiettyjä julkisuudenhenkilöitä. Tai en rakasta. Palvon. Gasp!


Angelina Jolie







Uskon vakaasti, että Angelina Jolie on täydellinen. Perfecto. Mitä muuta voisin sanoa? Hihkuin onnesta aikoinaan, kun kaikille kävi selväksi juorulehtien välityksellä, että maailman täydellisin nainen oli pariutunut maailman täydellisimmän miehen, Brad Pittin, kanssa ja maailman tylsimmät hiukset omaava, B-luokan narisija Jennifer Aniston jäi yksin voidakseen vinkua lehdistölle vielä vuosia eteenpäin siitä, miten ei ole katkera Angelinalle ja että maailman täydellisin pariskunta oli hankkinut maailman täydellisimmän jälkikasvun. Tosin, ikävöin hieman sitä Angelinaa, joka pukeutui kokonahkaiseen iltapukuun. Mutta nykyinen eleganssi sopii yhtä hyvin.

Charlize Theron








Charlize Theronilla on maailman täydellisimmät kasvot. Kasvonpiirteet. Maailman kaunein nainen. Jos minä saisin päättää vuosittaisten 'Sexiest Woman Alive'- ja 'Most Beautiful Woman Alive'-kyselyiden tulokset, voittaisi Angelina edellisen ja Charlize jälkimmäisen. Joka vuosi. Charlize on ehkä tärkein inspiraationi lähde, mitä nyt ulkonäkööni tulee, sillä hänellä on sinivihreät silmät ja vaaleat hiukset ja vaalea iho kuten minulla. Paitsi että minulla on täysin siniset silmät. Horror, paljastinko nyt liikaa itsestäni. Anyway, Charlizella on myös kilometrin mittaiset jalat ja ehkä maailman nätein nimi.

Thandie Newton





Thandie Newton on nätti. NÄTTI. Niin nätti etten käsitä. Söpöin ikinä. Ja niin pieni! Ja osaa pukeutua. Jolie, chic, petite. Yhdistelmä, joka ei voi mennä vikaan.


Amber Heard






Amber Heard on näitä random-löytöjä. Silloin kun ei ole ostoksilla vaan muuten vain hengailee kauppojen läheisyydessä, löytää aina jotain liian ihanaa ja sitten se on pakko saada ja sitten tili näyttää miinusta eikä loppukuukauden aikana syödä enää mitään. Tai no, ainakin opiskelijan elämässä. Suunnilleen sama kaava pätee Amber Heardiin. Minulla ei ole a) hajuakaan kuka hän on ja b) miksi hän on kuuluisa. Tiedän vain, että Amber Heard on minun silmääni todella kaunis ja että haluan hänen vaatteensa. Se riittää. Paitsi että käsittääkseni hän on näyttelijä, joskin ei voi olla erityisen hyvä koska en ole koskaan kuullutkaan hänestä. Tosin onhan Megan Foxkin kuuluisa, vaikka saattaa olla viime vuosikymmenten huonoin naisnäyttelijä. Ja Transformers on paska leffa. Ihan vain tiedoksenne.

Leighton Meester






Leighton Meester on niitä ihmisiä, jotka ovat niin nättejä ja ihania, että ovat ärsyttäviä. Syy saattaa myös löytyä siitä raivostuttavasta lallatuksesta 'Good Girls Go Bad', jonka mukaan nimesin blogini ja joka ei lakkaa soimasta päässäni vaikka miten karjuisin Def Leppardia yksinäni ääneen. Syy saattaa myös olla siinä, että Leighton esittää maailman cooleinta hahmoa ikinä, Blair Waldorfia, sarjassa joka oli vielä ykköstuotantokaudella maailman cooleimpia sarjoja. Mutta ei enää kakkoskaudella, koska ne pilasi Chuckin. Haluan Chuck Bassin takaisin. Ja Blair Waldorfin hiukset ovat U-P-E-A-T. Aina kun ajattelen niitä, inhoan omia luonnonvaaleita hiuksiani. Haluan myös Leightonin hymykuopat itselleni. Jos olisin todella teini (mitä en todellakaan ole!1), kirjoittaisin aina Leightonin nimen kuullessani pienempi kuin kolme.


Anna Kournikova






Anna Kournikova ylläpitää mielenkiintoani kuntoiluun. Ymmärrän niin hyvin, mitä Anna tarkoittaa sanoessaan, että rakastaa hikoilua. Ei ole mitään parempaa. Annalla on niiiiin hyvä kroppa ja kainalossa Enrique Iglesias. Yhdistelmä vetoaa minuun, myönnän.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti