lauantai 4. heinäkuuta 2009

Operation Body Shop


Addiktiolistaani on liittynyt luonnonkosmetiikka erittäin vahvasti. Orgaanisista ainesosista valmistetut meikit, hiustenhoitoaineet sekä vartalolle tarkoitetut tuotteet ovat aggressiivisesti soluttautuneet muiden pakkomielteideni joukkoon.

Tigi on so last season. Kyllä, repesin äskeiselle lauseelle. Terrorisoin kampaamoita hamstraamalla Tigiä, Redkeniä, Kerastasea, Sebastiania, Paul Mitchelliä viimeiset pari vuotta ja nyt olen kokenut valaistuksen. Ryhdyin vuosi sitten kasvattamaan omaa hiusväriäni esiin. Tällä hetkellä juurikasvua on 12-13 senttiä eikä huomaa mitään eroa L'Oréalin kestovärisävystä Helsinki. Ette arvaa millainen helpotus se oli. Nyt sitten aivoni ovat keksineet harhakuvan, että luonnontuotteet olisivat parempia kuin teollisesti tuotetut mömmöt.

Anyhoo, shoppailin eilen Body Shopissa.
Satsuma Body Butter. Tuoksuu kivalle ja imeytyy hyvin. Varoitan, pitkäkyntiset, kynnenalusenne ovat täynnä tätä rasvaa koska purkki on rakennettu jotenkin tosi tyhmästi.
Vähän muutakin odouria kuin häkä, terva, suklaa ja sitruunatee. Maksoi 23e, japaninkirsikkapuun kukan tuoksu. Rakastan yksinkertaisia tuoksuja, joten tämä oli jotenkin pakko saada. Todella simppeli, elegantti ja vieno tuoksu. Säilyy myös iholla pitkään.

Guarana Berry Volumizing Mousse. Myönnän, katsoin koko nimen purkista. Sisältää guaranaa. Kuulemma tuuheuttaa, kosteuttaa ja hoitaa hiusta. Omat hiukseni ovat suht kuivat, joten jos jokin tuote väittää tuuheuttavansa ja kosteuttavansa latvojani samanaikaisesti, I'm all over it. Tuoksuu taivaalliselta. Toivottavasti ei riitele pahasti vaniljahoitoaineeni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti