lauantai 4. heinäkuuta 2009

Get the Look: Charlize Theron

Kaikki Charlize Theronin värimaailman omaavat iloitkaa! Olen suomentanut (ja lyhentänyt) alunperin englanninkieliset tämän meikin teko-ohjeet, vaikka taloyhtiöni käytävässä karjuukin tällä hetkellä 3-vuotias intialaispoika. Vannon, että teen ensi viikolla valituksen tuon alakerran asunnon asukkaista. En ole kuukauteen nukkunut kunnolla?! Tämä ei liittynyt aiheeseen, mutta jonnekin minunkin on valitettava, sillä vielä meteli ei ole saanut minua menemään heidän ovensa taakse kiljumaan shut the fuck upia.

Tämän meikin kummallisin ulottuvuus on ehdottomasti alaluomen eyelinerin pinkki väri. Tarkoituksena kenties häivyttää ihon luonnollista punaisuutta (me suomalaiset varmasti ymmärrämme tämän hyvin). Alaluomen ulko-osassa sekä yläluomen vaossa (kuinka lapsellinen pitää olla että tuolle hymähti?) on vaaleanpunaiseen vivahtavaa ruskeanharmaata. Kaiken pohjana on helmiäisenharmaa, ja ylä- sekä alaluomen sisäkulmiin on laitettu hopeaista luomiväriä katsetta kirkastamaan. Nestemäisellä eyelinerillä ohut rajaus yläluomen ripsien ylä- ja alapuolelle sekä huolitellusti levitetty ripsiväri.

METALLINHOHTO! Älkää vain unohtako. Se ei kenties tee teistä rikkaita in real life, mutta se saattaa saada teidät tuntemaan itsenne arvokkaammiksi. Tai ainakin se saa silmäsi hohtamaan.

Vahvan silmämeikin vastapainona on neutraali huulimeikki sekä kuultava iho. Puhdista ja kosteuta kasvot huolellisesti ennen meikkausta. Käytä kevyttä, mielellään läpikuultavaa ja hieman hohtavaa meikkivoidetta (nestemäinen varmasti paras). Jos pakko, taputa vain hieman puuteria alueille, jotka sitä kaipaavat. Poskille erittäin haaleaa vaaleanroosaa poskipunaa, joka häivytetään kunnolla. Omenaposket kuuluvat pikkutytöille ja japanilaisille. Huuliin joko huulirasvaa tai hennonväristä kiiltopunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti