lauantai 4. heinäkuuta 2009

Hot Blooded


Tiesittekö, että Supernatural on maailman paras televisiosarja heti Baywatchin ja Top Gearin ohella? Siinä ei ole David Hasselhoffin kookosaurinkoöljyttyjä rintakarvoja eikä Jeremy Clarksonin kuvausta Sarah Jessica Parkerista, mutta siinä on Jensen Ackles ja Jared Padalecki sekä Katie Cassidy. Siinä on Katie Cassidyn asukokonaisuus, joka ei muutu suuntaan eikä toiseen kolmoskauden aikana.

Now. Tiedän, että suurin osa ihmisistä ei vietä elämäänsä yliluonnollisia olentoja lahdaten (jos joku viettää, niin en tuomitse) enkä tarkoita, että ihmisten kuuluisi pukeutua sen näköisesti, että vaatteiden ainoa tarkoitus on olla toimivia ja kestäviä. Mutta tässä SPN:n puvustajat ovat onnistuneet:


Give me that leather jacket! Those boots, too! Man.

Katie Cassidy on muutenkin ihana, mutta OCD:täni ruokki hyvin tämä uusi ajatus nahkatakista. Löysin sellaisen onneksi heti seuraavalla shoppailureissullani 45 eurolla, käytettynä. Jakkutyylinen, tummanruskeaa nahkaa. Fredan UFFista. Rakastan sitä. Suosittelen kaikille nahkatakkeja himoitseville kierrätyskauppoja, kuten UFF tai kirppikset.

Seuraavaksi haluaisin tietää, mitä Katien hiuksille on tehty, että ne on saatu näyttämään tuollaisilta. Yritän metsästää salaisuuden selville heti seuraavalla 'Rape Google'-reissullani.

Lauantain myöhäisiltapäivän piristykseksi Jensen & Jared:

Ohukaiset on muuten hyvää ruokaa. Jääkaappini ammottaa tyhjyyttään, joten en voinut nauttia ei-niin-salaisesta paheestani tonnikalapastasta vaan pitää nyt tyytyä lettuihin. Kamalaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti