lauantai 4. heinäkuuta 2009

All Right Now

Tämän blogin tarkoitus ei ole olla syvällinen, omaperäinen tai ihmeellinen. Pinnallisuuden huipentuma, "random hot mess"? Varmasti. En aio uploadata tähän kuvia päivittäisistä H&M/Gina Tricot-asukokonaisuuksistani tai tehdä syväluotaavaa analyysiä tulevaisuuden trendeistä muodin huipulla, mutta voitte odottaa satoja omituisia, inspiroivia valokuvia kauniista ihmisistä sekä shopaholicin mankumista siitä, miten tuli jälleen kerran ostettua jotain täysin älytöntä.

Vaatteet ovat sivuosassa, päärooli kuuluu ulkonäölle. Tai jollekin muulle, riippuen mielialani ailahteluista. En välttämättä ole aina poliittisesti korrekti ja pohdin mielelläni naiseuteen liittyviä ikuisuusongelmia.

Pureskelen kynsiäni. Poltan tupakkaa. Asun omassa kämpässäni, jossa ei ole parveketta mutta on merinäköala ja silti vihaan asua tässä, koska alapuolellani asuu yksiössä kokonainen intialainen suku, joka ilmeisesti on hereillä ainoastaan yöaikaan. Opiskelen lukiossa. Rakastan penkkiurheilua sekä kuntoilua. Olen erittäin ulkonäkökeskeinen sekä riippuvainen teestä. Kenties suklaasta.

Blogin nimi on typerin mitä keksin juuri sillä hetkellä. Jos ette ole kuulleet ko. kappaletta, laittakaa vaikka youtubeen hakusanat 'Cobra Starship - Good Girls Go Bad'. Jännää shittiä minäkin kuuntelen, vaikka tällä hetkellä 70-luvun klassinen rock onkin puhkonut tärykalvoni.

Music of the Day: Free - All Right Now

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti